Traject FOOD FOR SOUL

Voor jou – omdat je ernaar verlangt weer thuis te komen bij jezelf.

Je kent het, dat de tijd verstrijkt en je niet vervuld bent. Je ervaart jezelf niet meer in wat je doet. Onbezield. Niet aligned. En eigenlijk, als je eerlijk bent, is dat al best wel een tijdje zo…
Het wekelijkse yoga-uurtje, de ‘me-time’ die je inbouwt, allemaal niet verkeerd. Alleen, het werkt maar even. En dan zit je weer, met de onvervuldheid in je hart, de lusteloosheid in je lijf. Ligt die burn-out op de loer?

Je hebt misschien al een aantal coaches bezocht, je missie verheldert. Stiekem geloof je deepdown dat er misschien wel iets mis is met jou. Want waarom werken al die adviezen dan niet? Je voelt frustratie, schaamte, maakt jezelf verwijten.

Eigenlijk, als je jezelf diep in de ogen kijkt, weet je wel wat er speelt: je hebt nood aan voeding, echte voeding op een wezenlijke laag. Voeding voor jouw ziel, jouw zijn. Werkelijke ruimte voor de wezenlijke vragen die in je leven. Je verlangt ernaar je weer verbonden te kunnen voelen. Met jezelf, met je diepere zijns-grond. Die weer volop en helemaal te kunnen ervaren. Van daaruit te leven. Helemaal, in plaats van half. En je verlangt naar de code, om de deur naar binnen te kunnen openen. De weg terug naar jezelf te vinden. Je diepere vragen echt aan te kijken. Rust te vinden, in je lijf en in je hoofd.

In het groepstraject Food for Your Soul  is er alle ruimte en voeding voor jou en wat jou bezighoudt. Alles wat er is mag aangekeken worden, het mag er zijn en dat geeft een basis. Samen met anderen ga je onderweg en is er ruimte om te zien waar het blokkeert in jou, wat de patronen zijn die jouw gevangen houden in onvervuldheid. En wat daaronder zit en aan het licht wil komen.
In de individuele sessies tussen elke bijeenkomst in is er alle ruimte om te verdiepen. Je krijgt contact met dat wat er gekend wil worden en niet langer verstoten wil zijn. Je leert aankijken, verwerken, verruimen. En gaat ervaren dat het vuurtje in jou eigenlijk nooit uit is geweest, het zat alleen maar verstopt. Je voelt je ruimer worden, heler, en je vertrouwen groeit. Met elke bijeenkomst zie je jezelf rechterop door het leven gaan, meer ontspannen, en krijg je meer contact met wat jij werkelijk nodig hebt: jouw lijf, jouw hart, jouw ziel. Je bent in contact met jouw innerlijke kracht en dat straal je uit naar je omgeving. Je voelt je eigenwaarde en ziet een toekomst voor je waarin jij je eigen plek helemaal kunt innemen. Stromend. Aangesloten.

Dit groepstraject bied je een veilige, uitnodigende bedding, waarin jij je gezien, gehoord en begrepen voelt. Samen met gelijkgestemden. Je kunt weer zakken in je lichaam, ontspannen, zodat die diepere laag in jezelf weer ervaarbaar is. Je gaat je ‘eigen zijns-grond bewonen’, jezelf weer zien en omarmen.

Wat krijg je in dit traject:

De combinatie van de groep en individuele sessies maakt dat je maximaal effect zult gaan hebben van dit traject. De werkvormen zijn afwisselend en bevatten elementen uit PRI (Past Reality Integration), de werking van het autonome zenuwstelsel (Polyvagaal Theory), lichaamsgerichte oefeningen, yoga en de leer van de seizoenen. Er is veel aandacht voor je lichaam. Je vrije stroom wordt aangesproken in Vedic Art en flowschrijven. Eén van de samenkomsten wordt ingevuld als een Stilteretreat, waarin je het punt van stilte in jezelf gaat ervaren.

  • een half jaar volop aandacht en ruimte voor jou, van januari tot en met juni 2025
  • in een kleine groep van maximaal 6 mensen
  • 6 maandelijkse groepsdagen: 24 januari – 15 februari – 22 maart – 18 april – 24 mei – 21 juni (steeds op vrijdagen of zaterdagen)
  • 5 individuele sessies met mij (tussen elke groepsdag in) om te verdiepen
  • afrondend gesprek na de laatste groepsdag waarin we vorm geven aan wat je geleerd hebt en hoe je dat verder meeneemt je leven in
  • tussentijds contact
  • alle audio’s, alle materialen, veelzijdige opdrachten
  • lekkere, gezonde lunches en versnaperingen tijdens alle groepsdagen
  • een pure, rustige en natuurlijke locatie, gelegen onder prachtige oude kastanjebomen

Investering:

Dit is de eerste keer dat ik het traject start, en daarom geldt het early adopters-tarief van
€ 1.750,- (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief alle groepsdagen, begeleiding, materialen, catering en opdrachten.

  • betaling kan in één keer (in december)
  • of in drie termijnen van elk € 600,- (dec – jan – febr).
  • beslis je vóór 15 november, dan profiteer je van de early bird-korting en betaal je € 1.595,- (vrijgesteld van BTW).

Ja, dit wil ik!
Kom met mij in contact voor een uitgebreid kennismakingsgesprek (vrijblijvend). Daarin kijken we samen waar jij nu staat en of dit traject nu past. Want het doet ertoe dat het helemaal klopt, voor jou, voor mij, en voor de groep als geheel.
Contact kan via tel: 0617175765 en app. Of mail me via l.aarts@kpnmail.nl, dan neem ik contact met je op. Hier is ook je aanmelding welkom.