Coaching en therapie

Herken je dat, dat je soms zo kunt rondlopen met een vraag, een verlangen, een strubbeling, de onopgeloste zaken in je hart? Dat je merkt dat je langzaam doffer wordt? Of juist vastraakt in emotionele achtbanen? Het allemaal even niet helder kunt zien? Je voelt je moe, zit misschien wel tegen een burn-out aan. Je ervaart een knagende onrust. 
En bovenal voel je: er moet iets veranderen, maar waar te beginnen? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar val je steeds terug in dezelfde belemmerende patronen.

Dan is het tijd voor RUIMTE VOOR JOU en jouw vragen. Echte ruimte, zodat je je weer verbonden kunt gaan voelen met wie jij diep van binnen bent. Die ruimte bied ik jou graag, letterlijk en figuurlijk: een warme, welkome plek om te landen met al je vragen. Dat alleen al brengt rust in je lijf en hoofd. Zoals ik kijk, is veel van waar een mens last van kan hebben, in feite een uitnodiging. Een klop op de deur naar je hart, naar je ziel, naar een ruimer bewustzijn. Hoe kun je die klop weer gaan verstaan? Wat wil er bewegen?Soms vraagt dat om de diepere lagen te verkennen. Ervaringen uit het verleden bepalen op een onbewust niveau namelijk je reacties op situaties nu. Het lijkt dan alsof de film zich maar blijft herhalen. Graag laat ik je ontdekken dat je brein je vaak misleidt, en wat je daar aan kunt doen. Dit doe ik zowel individueel als bij paren die zicht willen krijgen op de relatiepatronen waarin ze verwikkeld zijn geraakt.

Omdat ieder mens anders is, heb ik me verdiept in verschillende therapeutische methodieken en benaderingswijzen. Bijvoorbeeld Past Reality Integration, over het herkennen hoe triggers werken. Polyvagaal Theorie (PVT), die laat zien hoe ons autonome zenuwstelsel van grote invloed is op de manier waarop we onszelf en het leven ervaren.
De Levenscirkel, om vast te stellen waar de aandacht nu naar toe mag gaan.
De Gene Keys, over hoe jij gebakken bent en welke gaves en uitdagingen daarin verscholen liggen.
Opstellingen/systemisch werk, over jouw eigen plek in het geheel.
Voice dialogue, om helderheid in al die verschillende stemmen te brengen.
Vedic Art, een heerlijke creatieve manier om je eigen stroom weer te ontdekken.
En ook de leer van de seizoenen. Want diep van binnen is ook jouw levensstroom aangesloten op die van de natuur.
We gaan samen ontdekken wat bij jou aansluit en waarmee jij het beste geholpen bent.
Want:

‘Uw leven, dat is van u’.
Griet Op De Beeck

Je kunt werken aan een stuk grond onder je voeten, waar je eindelijk van jezelf eens op mag gaan staan. Zo zei Griet het al.  En dat je daar dan óók van mag genieten, voeg ik er met een grote glimlach aan toe.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK voor een hartelijk kennismakingsgesprek, vrijblijvend.